Mijn bedrijf


Hallo, welkom op mijn website. Ik ben Bart van der Heijden. Sinds 01 april 2000 ben ik in Oss gevestigd met mijn zelfstandig timmerbedrijf.Mogelijkheden

Of u nu denkt aan een nieuw te bouwen woning, het verbouwen van uw woning, uw woning laten renoveren, uw woning laten onderhouden of iets laten veranderen in uw interieur, u bent bij mij aan het juiste adres.


Door mijn jarenlange ervaring en vakmanschap kan ik u uitstekend van dienst zijn. Ik verzorg uw complete verbouwing. Van bouwtekening tot uiteindelijke oplevering.


Werkwijze

Mijn werkwijze is als volgt. Als eerste kom ik vrijblijvend kijken en bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens laat ik mijn visie hier op los. Ik geef advies en bespreek met u de mogelijkheden. Ook over de keuze van materialen en toegepaste technieken wordt uitgebreid gesproken. Daarna maak ik voor u een op maat gesneden offerte. Deze is altijd weloverwogen en uw bouw wordt altijd gemaakt met producten van een hoogwaardige kwaliteit.


Ik werk al jaren met vaste specialisten op het gebied van loodgieterswerk, elektriciteit, stukadoorswerk en schilderwerk. Goede communicatie vind ik erg belangrijk. Een verbouwing kost immers veel geld en er komt veel bij kijken. Dus na ontvangst van mijn offerte ben ik natuurlijk altijd bereid om een en ander toe te komen lichten.


Contact

Kijkt u eens rustig rond op mijn website. Hopelijk kan het een en ander u inspireren. U kunt ten alle tijden contact met mij opnemen.